Den rätta tiden har kommit....

Jag hade även andra angagerade bostads agenter som letade efter en passande bostad vilket visade sig inte vara det lättaste att matcha vad jag sökte. Ju längre tiden gick,desto mer säker blev jag på att jag nu igen ville ha både hästarna och hundarna med mig,så plan D blev att om jag inte hittat något ställe innan slutet av Maj,skulle jag ändå åka,och då tillfälligt bo hos en Engelska Charlotte,som jag lärt känna när jag letade efter gård att köpa,hon bor i Algaida och hade då sin gård till salu,vilket visade sig vara svårsåld, så hon valde att bo kvar och finansera sitt boende genom att hyra ut rum till turister. Hur otroligt det än låter,så skulle jag tillfälligt hyra en husvagn och ställa upp den hos henne, där jag då skulle få hyra marken till mig,hästarna och hundarna... fick även tips på en välrenommerad Engelsk hästtransport vilken jag bokade plats för mina hästar för avgång runt den 25 Maj.

Jag dubbelfokuserade åter på att ordna upp dom andra sakerna hemma, och NU började det hända saker...Stugan uthyrd på ett årskontrakt,Anette,en god gammal vän till mig,är plötsligt intresserad att ta hand om Stallstugan,samt ha lite egen business på gården.

Wolfgang på Örebroexpress som kör bla.möbler till Mallorca,ringer och frågar om jag ska ha något levererat, i så fall kommer han och hämtar NÄSTA dag !! Jag säger då att jag inte ens vet var jag ska bo, men helt klart vill jag ha lite kära användbara möbler nerskickat, då finns ett lager på Mallorca som jag kan få ställa in dem tills jag hittat ett hus!! Så ok,känner lite panik , men bestämmer lastning nästa dag...DÅ som ett under,ringer Karin,och säger:Marie ,i Think i have found the perfect finca for you ! Jag kände direkt att det var RÄTT !! MEN...en annan intressent var före mig,och för ägaren var det inte självklart att släppa till lite mark som tillhörde fincan.. Svar skulle jag få på kvällen...mitt i slutfinalen av "Let`s dance" ringer Karin och säger: I have goods news for you,the other people rented a nother house, and the owner will let you to rent land for the horses!! Jag sa JA!! innan bilderna kom på mailen ! Min magkänsla sa mig att det här är RÄTT! Nu fick även Wolfgang en adress att lämna möblerna på,och han skulle få se fincan före mig! Nästa dag får jag ett sms från den Svenska hästtransportören,som skriver och undrar om jag fortfarande är intresserad av transport hela vägen till Mallorca,dom hade fått nya hästar att transportera,så denna gången var det helt klart. Och ännu bättre den 27 maj,som jag beräknat att åka,passar även dem perfekt, så vi bestämmer att vi åker tillsammans, dom före och jag efter med min bil och fullproppade hästtransport!! Jag känner fortfarande känslan och glädjen över att allt bara efter SÅ mycket strul,bara föll på plats.. Det är väl sånt som kallas "Det som ska ske,sker när den rätta tiden är inne" Så bra att tänka på när det inte går som man vill/planerat,det var inte rätt,det kommer något som är bättre...

18 Jun 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)