Lite bakgrundskuriosa

Jag är född på Mora BB Lasarett en solig Söndag i oktober,min Mamma från Orsa och Pappa från ST:Skedvi, så jag är verkligen en tvättäkta Dalkulla,vilketjag är mäkta stolt över att ha mina rötter från detta vackra landskap. Mina första 3 år tillbringades i Orsa,för att sedan emigrera till den stora huvudstaden Stockholm,jag tillbringade dock alla mina somrar och lov hos min underbara Mormor och Morfar i Orsa,och helgerna ofta hos Farmor och Farfars bondgård i ST:Skedvi.

I tidiga tonår flyttade vi till Örebro vilket jag nu bott fram till nu. 1987 träffade jag min blivande man, vi gifte oss och har 2 härliga döttrar tillsammans, vi har hela tiden bott på samma gård med hästar, hundar,katter med mycket liv och rörelse. Hösten 2012 valde vi dock att gå skilda vägar,vilket dock inte är allt för lätt att bryta upp ,speciellt när vi båda har våra arbeten på gården,han är Travtränare ,och jag har fortfarande kvar min hästsportbutik sedan 20 år. Det låter kanske märkligt,men vi lever fortfarande under samma tak och är för det mesta väldigt goda vänner!

Spanien och speciellt Mallorca har alltid fashinerat mig,solen,havet,dofterna,människorna hela atmosfären och livsstilen! Första gången var jag 8 år och bodde med Mamma och Pappa i Can Pastilla ,Mallorca,på ett hotell som hette San Rafael,på den tiden lämnade hotellen ut ett plastetui som man kunde klä sitt pass med, det har jag fortfarande kvar på mitt pass,alltid satt på det vid alla passbyten...

Under dom vilda tonåren passade Mallorcas highlife nr 1 Magaluf mig perfekt,under en period var även favorit stället Benidorm. Sedan gick det en lång period utan någon Mallorca resa,vi besökte Grekland, Italien,Kanarieöarna ,Malaga,tills sommaren 1998 då vi reste hela familjen till Alcudia,och det var DÅ jag upptäckte vad jag hade saknat Mallorca....

Mallorca är så fantastiskt för där finns faktiskt ALLT man kan önska sig och det till korta avstånd,fantastisk natur höga berg,branta stup,otroliga stränder,gamla byar,stadsliv,tystnad,liv o rörelse,vackra saker,bra shopping,mycket aktiviteter,ren avkoppling,m,m listan kan göras hur lång som helst,,,,och maten PAELLA och SANGRIA !! My Favorit!!

Redan för 10 år sedan,började mina planer att smidas,då med att vi alla 4 skulle flytta till Mallorca,travbana fanns det,bra skolor och jag skulle anordna små mysiga resor för människor som ville uppleva något annorlnda på sin semester... Tyvärr så var det väl bara jag som var den drivande i familjen,så jag kände att det får nog vänta ett tag till..

Och nu 10 år senare,med "vuxna" barn och numera en X-man som säkert kommer klara sig galant utan "Spindeln i nätet", är det som sagt klart för att "Blunda&hoppa"

20 May 2014

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)